Nyheter

4. mai. Workshop og konsert med Kenneth Norum

Kenneth Norum vil fortelle litt om sin egen låtskrivingsprosess, kl. 16:30. Kenneth Norum, er i disse dager er aktuell med sin nye singel "Throw your arms around me.
Les mer »  29.04.2019

12. April TeleGram

Fire av landets mest talentfulle musikere har slått seg sammen og laget bandet TeleGram. Sammen har de skapt sin helt egen sjanger, omtalt som «kammerpop». De fire bandmedlemmene har lang fartstid i norsk musikkliv, og har vært håndplukket av Jarle Bernhoft som oppvarmere på Norgesturné.
Les mer »  08.04.2019

Fotokurs i regi av Arendal Fotoklubb

Arendal Fotoklubb arrangerer kurs i fotografering i april!
Alle de grunnleggende funksjonene og innstillinger av et digitalt kamera blir gjennomgått. Eget kamera med tilgang til manuelle innstillinger er anbefalt å ha med.
Les mer »  08.04.2019

Fre.5. April SEID 25 år turné

Bandet hadde sine spede begynnelse som nysgjerrige unge musikere på Munkehaugen/Gamlebyen der de snuste på det legendariske psykedeliabandet Smell of Incense i naborommet. Etter litt prøvetid som progrockere i arendal flyttet de til Trondheim og er nå bosatt i Oslo og Arendal.
Les mer »  03.04.2019

Arendal platemesse lør. 30. Mars

Våren er her og ny platemesse, Den tradisjonelle platebutikken er i borte i de fleste norske byer. Platekompaniet var den siste større kjeden som måtte legge ned masse filialer på tross av satsing på noe vinyl . Dem som hovedsakelig satser på vinyl har nå en veldig økning.
Les mer »  28.03.2019

Fre. 22 mars Tove Bøygard på norges turné

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Hun har gitt ut seks album med eget materiale som alle har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. 50 billetter i forhåndssalg. Begrenset kapasitet.
Les mer »  13.03.2019

Fre.8. mars. SKAAR support Jejune

Alternaitiv poprock/ indie bandet SKAAR kommer til Arendal. Som support kommer Jejune som ble lagt godt merke til på Canal street sin understreet arrangement i 2018.
Les mer »  26.02.2019

14. feb. Sørf seminar om bransjejobbing som artist

Blir alt bedre med plateselskap? Hvordan skal du få deg management? Hvordan skal du få flere spillejobber?
Arrangør: Sørf og Rytmisk fabrikk
Les mer »  05.02.2019

Fre.8.Feb. Cincosantos

Etter at frontmann og vokalist Christian Espegren returnerte til Norge etter 10 år som New Yorker med jobb som fotograf har ting gått slag i slag med nysatsingen CincoSantos.
Les mer »  30.01.2019

Vårprogram

Munkebusiness arr. forening og Arendal Rockklubb er stolt av å presentere vårprogram. Lokalet har plass til 70 stk. så her kommer man tett på artistene. Mange av artistene som har vært på scenen skryter at det er veldig spesielt og komme så nære publikum. Her er også noe for enhver smak. Med blanding av blues, rock, pop, hardrock og americana.
Les mer »  24.01.2019

Workshop og konsert med Terje Kinn og Knut Hem

Kurs og konsert sesongen starter med to av musikerne til " Meget i sløyd". Navnet kommer fra en av platene til Øystein Sunde. Det blir akustisk bluesduo, de spiller gammel delta blues og moderne musikk i samme stil.
Les mer »  18.01.2019

Astrorock - foredrag

Astrorock - en kosmisk reise gjennom rockens historie» Musikk og kunnskap om romfart/verdensrommet.
Pål Brekke er forsker, foredragsholder, forfatter og blogger. Han vokste opp i Arendal. Pål Brekke har bakgrunn som solfysiker ved Institutt for Teoretisk Astrofysikk
Les mer »  10.01.2019

Første programslipp 2019 Munkehaugen scene

Vi er stolt av å presentere de første datoene for konsertsesongen. i januar får vi besøk av Terje Kinn og Knut Hem også kjent for sitt samarbeid med Øystein Sunde. Deretter kommer det spennende bandet SKAAR med Progressive Eclectic Rock. Tove Bøygard er en singer/songwriter fra Ål i Hallingdal.
Les mer »  20.12.2018

26. des Juleblot med Arendal Rock klubb

Tradisjonen tro, Julens rockebegivenhet med med band utenbys fra og lokale på scenen. Arendal Rock klubb inviterer til juleblot og gleder seg masse til årets lineup.
Les mer »  19.12.2018

Sprømusikk fest. Lør. 8. des.

I år har vi gjester fra utlandet, Zan Hoffmann fra USA og Megafon fra Danmark blandt mange andre. Sprø Musikk er musikk utenfor allfarvei, musikk for de rare, de litt skeive og de som ikke tar seg sjøl altfor høytidelig. Etter de første årene i skogen og andre steder på 80- 90 tallet har minifestivalen vært på Munkehaugen scene. Siden konserten ble utsolgt tidlig ifjor har vi utvidet til større kapasitet. Forhåndssalg.Ticketmaster.no
Les mer »  04.12.2018