Forsiden

26. des Juleblot med Arendal Rock klubb

Tradisjonen tro, Julens rockebegivenhet med med band utenbys fra og lokale på scenen. Arendal Rock klubb inviterer til juleblot og gleder seg masse til årets lineup.
Deception - NO:
Deception er et norsk death metal band med progressive elementer og thrashy vibes. Siden 2012 har de spilt flere headliner shows, support shows og på festivaler som Bloodstock Open Air Festival og åpnet for Nile & Terrorizer på første delen av "What Should Not Be Unearthed Part III" tour. Andre band de har delt scene med er blant annet Kvelertak, Entombed A.D. og Blood Red Throne.
Debut albumet deres "Shattered Delusions" ble sluppet 17 juni 2016 og siste albumet "Path of Trees" ble sluppet sensommeren 2018.
SubTrees:
SubTrees spiller sort, elektronisk rock, med hjertet pent forankret rett utenfor proghjørnet av rockesekken, sa NRK og trillet 8/10 for SubTrees` 2 siste album "​.the other room.."(2016) og "Backyard" "(2013).
Pompøst og intenst, lite og vart, metal og rock; Det er ikke så mange regler igjen for bandets musikk.
For etter snart 25 år, viskes grensene ut, og musikk handler om en følelse. Om stadig pågående sinne, frustrasjon, lykke og tilstedeværelse. Og å få lov til å spille det ut, live!

SJØGRESS:
Sjøgress er et alternativt rockeband fra Sørlandet, konkret sagt, Grimstad. I en liten band container tidlig i 2017 tenkte 2 bestevenner at å starte et punkband sammen hadde vært kult. Men når de fikk inn sine 2 andre venner på bass og gitar i bandet, fant de fort ut av at punk ikke var det verken Sjøgress eller folket var ute etter. De ville skape noe spesielt. Det har de gjort ved og ta elementer fra Post-Rock, Post-Punk inn i Hardrock.
Kåddø:
Spiller sine egne versjoner av kjente låter de fleste av oss har hørt før. Kåddø består av medlemmer fra Vorbid, Underwing, From Below og Hjaaik.

Dørene åpner 20:00
CC: 200/150-, for de under 26 år og for ARK medlemmer.