Forsiden

Første programslipp 2019 Munkehaugen scene

Vi er stolt av å presentere de første datoene for konsertsesongen. i januar får vi besøk av Terje Kinn og Knut Hem også kjent for sitt samarbeid med Øystein Sunde. Deretter kommer det spennende bandet SKAAR med Progressive Eclectic Rock. Tove Bøygard er en singer/songwriter fra Ål i Hallingdal.

Onsdag 23 januar
Billettlenke:
Knut Hem og Terje Kinn er to velkjente navn i blues-, country- og bluegrasskretser og er nok mest kjent for sitt samarbeid med Øystein Sunde i bandet Meget I Sløyd. På sine respektive instrumenter: banjo, gitar og Dobro regnes disse to for å være blant de fremste i Europa og i 2016 kom plata deres All Kinds of Blues, som byr på en solid blanding av 20-30-og 40-tallblues, delta blues og country.

https://open.spotify.com/album/1lxs68wXVxumZ0Hn8el6PT

Arr. Munkebusiness arr. forening

Fredag 8. mars
SKAAR.
En gripende og oversanselig reise i alternativ poprock! SKAAR kommer for første gang til Arendal. Bergensbandet spilte inn debutalbumet sitt med Tony Doogan (Mogwai, Belle and Sebastian) i Glasgow, Skottland. Platen slippes den 15. februar 2019 og feires med en Norges- og Europaturné. Ikke gå glipp av SKAARs fortryllende fremføring den 8.mars!
Spotify: https://spoti.fi/2JkATXe
Nettside: www.skaarband.com
NME (UK)
- "Who: Mad Norwegian rockers.
Why you’re going to love them: Anthemic riffs and haunting vocals – the Nordic band’s material sounds like the more feral B-sides of ‘OK Computer’-era Radiohead."
Bands of Tomorrow (DK)
- "SKAAR åbner op og nytænker postrocken med klirrende vokalpræstationer og et arrangement, der bevæger sig på knivsægget mellem kommercielle elementer og progressive dogmer."
Deichmann Musikkblogg (NO)
-"Hvert sekund er nødvendig, både der de beveger seg stillferdig rundt og der de bygger opp vegger av lyd."

Arr. Arendal Rock klubb

Fredag 22. mars
Billettlenke her:
Tove Bøygard
er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt. Hun har gitt ut seks album med eget materiale som alle har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Den 4. januar 2019 slippes hennes nye album, «Jord», der hun igjen har fått med seg landets fremste musikere: Freddy Holm som strengemester og produsent, Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer. Det er en grunn til at de har fått merkelappen «verdens beste band» og det er denne trioen som blir med Tove på veien.

For mer info:  www.toveboygard.net

https://open.spotify.com/artist/7KosLPELtSIUpzxjCrv1eV

 

Arr. Munkebusiness arr. forening