Forsiden

Vårprogram

Munkebusiness arr. forening og Arendal Rockklubb er stolt av å presentere vårprogram. Lokalet har plass til 70 stk. så her kommer man tett på artistene. Mange av artistene som har vært på scenen skryter at det er veldig spesielt og komme så nære publikum. Her er også noe for enhver smak. Med blanding av blues, rock, pop, hardrock og americana.

Program:

Forhåndssalg på de fleste konserter: Billettlenke.


Ons. 23. jan. Knut Hem og Terje Kinn

To velkjente navn i blues, country og bluegrasskretser og er nok mest kjent for sitt samarbeid med Øystein Sunde i bandet Meget I Sløyd. På sine respektive instrumenter: banjo, gitar og Dobro regnes disse to for å være blant de fremste i Europa og i 2016 kom plata deres All Kinds of Blues

Forhåndssalg Ticketmaster.no

Arr. Munkebusiness

Fre. 8. feb. Cincosantos
Billetter Cincosantos her:

Medlemmene har stort sett holdt på med musikk hele sine myndige liv blandt annet i sørlandsstorheter som The Java Junkies, Greenhouse og Evergreen.
Bandet har klare relasjoner til Madrugada og Pearl Jam. Bandet startet 2009 i Grimstad og Kristiansand. Cincosantos jobber nå med plate nummer 2.

https://www.youtube.com/watch?v=fJz2o7-bdIc

Forhåndssalg Ticketmaster.no

Arr. Munkebusiness

Fre. 8. Mars SKAAR

En gripende og oversanselig reise i alternativ poprock! SKAAR kommer for første gang til Arendal. Bergensbandet spilte inn debutalbumet sitt med Tony Doogan (Mogwai, Belle and Sebastian) i Glasgow, Skottland. Platen slippes den 15. februar 2019 og feires med en Norges- og Europaturné.

Spotify: https://spoti.fi/2JkATXe
Nettside: www.skaarband.com

Arr. Arendal Rockklubb og Munkebusiness

Fre. 22. Mars Tove Bøygård
Billetter Tove Bøygård her:

Tove Bøygard er en norsk musiker og sanger. Hun er best kjent som medlem i søsterduoen Bøygard sammen med sin søster Anita Bøygard. De har utgitt tre plater sammen, og ble i 2014 spellemannsnominert for plata Blågras på Skrindo. Tove Bøygård framstår etter hvert som en god miks av Emmylou Harris, Lucinda Williams og Patti Smith. På dialekt.

http://www.toveboygard.net/

Forhåndssalg Ticketmaster.no

Fre 5. April Seid
Billetter Seid her.

Seid er en konstellasjon musikere med utspring i Arendal og Trondheim, som har holdt det gående siden 1993, av og på, inn og ut, opp og ned. Seid har spilt Cosmic piratrock siden 1994 og dukker stadig opp på turné med fuzz, syresynther og skeive takter. Ny plate kom i 2018

https://www.youtube.com/watch?v=RViRGgwu0oQ

Forhåndssalg Ticketmaster.no

Arr. Munkebusiness

Fre. 12. April TeleGram
Billetter TeleGram her:

Gitarer, mandolin og banjo fra støvete americana, soul-inspirerte melodiføringer og klangen av klassiske stryketoner fra cello og fiolin! Låter som er nøye arrangerte, men som innimellom åpner opp for improvisasjoner og lengre partier der bandet kan male ut ulike musikalske landskaper.

https://www.youtube.com/watch?v=iaFJVtJQ6ME

Forhåndssalg Ticketmaster.no

Arr. Munkebusiness

Lør. 4. Mai. Kenneth Norum og låtskrivernettverket
Billetter her:

Han er mest kjent for sin solokarriere hvor han har sluppet en rekke singler i tillegg til sitt debutalbum, Heart on a Sleeve, som kom i 2017. Kenneth Norum opererer innenfor sjangrene singer-songwriter, heartland rock og americana.

Arr: Arendal Låtskriver netttverk og Munkebusiness

Forhåndssalg på Ticketmaster.no

24 Mai. Hex AD

Hex A.D. Bandet som på mange måter kom fra ingenting og ble noe folk snakket om over natten. Norges ukronede tung rockere ? Hex A.D. har imponert med sin 70-tallsinfluerte hardrock, med Hammond og tunge grep.

https://www.youtube.com/watch?v=Ic8v1okMZ-c

Arr, Arendal Rockklubb

Dørene åpner. 21.00

Alle arrangement arrangeres i samarbeid med Munkehaugen Kultursenter

 

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif