Nyheter

Sesong start med: I Am K // Up Against the Phantom

Arendal Rock klubb er først ute denne sesongen med I Am K ig Up Against the Phantom, I Am K er velkjent for mange fra før i arendalsområdet med sin tunge Indie rock med røff pop - elektronika.
Les mer »  24.01.2020

Arendal Swingklubb feirer 30 år.

Arendal Swingklubb ble stiftet i år 1990 og har vært et viktig bidrag til de danseglade med sine kursrekker og dansekvelder for hele regionen.
Les mer »  03.01.2020

Sprø Musikk fest lør. 7 des.

Etter 38 år er framtida for Sprø Musikk like usikker som verdenssituasjonen ellers. Avhengig av hva som skjer med Munkehaugen kultursenter og scene, kan dette være året for den aller siste Sprø Musikk? Ikke vet vi?! I 13 år nå har Eydehavnsbaserte Crawling Chaos samarbeidet med Munkebusiness om arrangementet. Og vi er fortsatt tro mot vår ideologi: Å presentere annerledes, litt rar musikk som man ikke får oppleve andre steder. Sammen med lokale band & musikere som får presentere sine ting for et annerledes, litt rart publikum.
Les mer »  05.12.2019

Hip Hop på Munkehaugen scene lør.3011

Hipe Block party på Munkehaugen scene lørdag 30.11
Arendalsbaserte Hipe har som hovedfokus å lage å spre toppkvalitets hip hop og urban musikk. Etter lange perioder i studio samt et par mindre supportkonserter er gjengen nå klare til å invitere hele Arendal til et kvalitetsshow uten sidestykke.
Les mer »  29.11.2019

Utsolgt Honningbarna konsert

Turnèavslutning på Munkehaugen scene. Et av våre viktigste mest markante band valgte i fjor høst og for første gang prøve seg på å ta en pust i bakken. Da hadde de akkurat gjennomført en omfattende turné etter sitt seneste albumslipp, Voldelig lyd, der de blant annet spilte for et utsolgt Rockefeller.
Les mer »  21.11.2019

Asbjørn Ribe konsert 16.nov.

Kl. 21.00 blir den en samtale med Asbjørn Ribe om låtskriving og tekster. Asbjørn Ribe stiller denne kvelden med fullt band. Ribe skriver viser, spiller dem inn som popmusikk og fremfører dem som om hver kveld var den siste. Han har vært A-listet på NRK P1 med flere singler og har en stadig voksende fanskare”. Jeg ser bare deg er den vakreste kjærlighetssangen skrevet på norsk – noensinne!”-- -Norsk på norsk, NRK P1 ”.
Les mer »  08.11.2019

Americana og Country fra USA 31.oktober

Amerikansk norsk samarbeid,Genevieve Heyward er en ung og lovende Americana-artist fra Wisconsin, USA. På sin Ep, The River som kom 1. September, har hun teamet opp med den norske produsenten og multi-instrumentalisten Marcus Trana, nå bosatt i Wisconsin.
Les mer »  23.10.2019

I Was a King er tilbake. fre. 11. okt.

I Was a King er en av de de fremste representantene for en stadig mer utrydningstruet DIY/undergrunnspop-scene i Norge. Frontet av Frode Strømstad og Anne Lise Frøkedal, står bandet støtt fast ved troen på den gode melodien.
Les mer »  10.10.2019

Lady Moscow er tilbake til Munkehaugen. fre. 27. sept.

Musikken kan beskrives som en god blanding av folk’n’roll og Balkan-boogie, mens de flørter skamløst med sjangre som folkemusikk, rock, jazz, tango og sirkus. Den dype vokalen minner om giganter som Tom Waits, Nick Cave og Leonard Cohen.
Les mer »  24.09.2019

Rocklubben presenterer: Deception - Vordbid og Vingulmork

Arendal rock klubb starter høstsesongen med et heftig metalprogramfredag 20 sept. Etter en lang sommer er de klar for å sparke igang sesongen igjen.
Les mer »  19.09.2019

Arendal Figur & dukketeater forestilling 11 - 12 okt.

Arendal figur- og dukketeater har vært aktive i 50 år og Ute G.de Lange Nilsen Scarff var med og grunnla gruppa, hun er fremdeles med som instruktør og dukkefører! Første forestilling var i desember 1969 – og det har vært mange medlemmer i gruppa gjennom alle disse årene.
Les mer »  19.09.2019

Les mer »  12.09.2019

Forestilling: Muslimer i Norge - Malurt eller muligheter

Forfatter og foredragsholder Britt Elli Kvaran har kommet hjem fra et lengre opphold i et muslimsk land, og trår til med en interaktiv forestilling ispedd humor, alvor, multimedia og sang, i et skråblikk på innvandring, muslimer og norsk kultur.
Les mer »  05.09.2019

Konsertprogram slippes snart.

Imens slipper Arendal Rock klubb: For dere som har hørt om Honningbarna konsert er dette gammelt nytt men til dem som ennå ikke har fått dette med seg. 23. November er det duket for Honningbarna. Veldig få billetter igjen.
Les mer »  03.09.2019

Munkehaugen er stengt fra 1. Juli til 5. August

Etter en fin vårsesong og utekonsert stenger vi kontoret for noen uker. Vi takker spesielt de frivillige som stiller opp hver gang på konserter i regi av Arendal Rockklubb og Munkebusiness arrangør forening. Her er noen fine bilder fra siste arrangementet 15.Juni. Foto Bjørg Fosslie
28.06.2019