Gå til hovedinnhold

Gamlebyen Lydstudio

Booking og annen info

Lydstudio
Cubase.jpg
Lydstudio_ani
Lydstudioet vil bli oppgradert for 30.000 kr etter å ha mottatt støtte fra Sparebanken sør med 10.000 kr , Aleris ungplan med 10.000 og Frifond med 9000 kr.
Gamlebyen Musikerforening sitt  Lydstudio på Munkehaugen Kultursenter er ment å være et tilbud for dem som ønsker å få produsert demo innspillinger til en grei pris. Det er bygget et kontrollrom og et innspillingsrom i underetasjen. Studioet ble startet i 2007.
Prosjektet har fått finansiering fra mange forskjellige støtteordninger, det er brukt et betydelig antall dugnadstimer og nå er alt klart for studioinnspillinger.

Studioet er PC basert med Cubase og  nå også Pro tools  . Det er 2 Fireface 800 lydkort som vil gi nok linjer til de fleste type innspillinger. Mange har spilt inn musikk her Seventh , Valerie og Wango.

Det er gjennomført akustikktiltak etter rapport fra Sivilingeniør i akustikk fra Sinus AS i Kristiansand. Studioet har adskilt kammer med dobble dører og vinduer. Rommet har mulighet for tilgang til et pauserom med kjøkkenfaciliteter.

Medlemmer av Gamlebyen Musikerforening har rabatt på studioleie. Gamlebyen Musikerforening er en forening for alle som spiller i band på Munkehaugen Kultursenter, den har eksisert siden senteret åpnet.
 
Ønsker dere å leie studiotid, kontakt: ole.johan.lillegard@arendal.kommune.no

Studioet har fått støtte fra: Arendal Kommune, Arendal Musikkråd, Frifond og MVO. Sparebanken sør, Aleris Ungplan og Frifond
Vi takker: Arendal Lydsystemer, Musikkhjørnet og Prolyd for gode priser på utstyr.