Munkehaugen kultursenter

Program 2021

Program for høsten

+1
Vi ser frem til at vi kan sees på flotte konserter fremover, det er litt begrenset kapasitet foreløpig og noen datoer kan endres. Men vi gleder oss til en mer normal tilværelse.
Program Munkehaugen scene høsten 2021

Fredag 1. oktober
Nadir // Sovereign

Nadir har sine røtter i tradisjonell black metal. I stedet for å hvile på sjangerens tidligere seiere, setter Nadir ut for å utforske utkanten av sjangeren og å sømløst blande elementer av thrash og sludge for å oppnå et nytt og friskt lydbilde. Nadir så dagens lys i 2019, og slapp EP-en "The Great Dying" i 2020 til strålende omtalelser.
nadircult.bandcamp.com/
Sovereign er et death/thrash band fra Oslo som spiller aggressiv, teknisk, old school musikk inspirert av sen 80-talls og tidlig 90-talls death og thrash metal. Bandet startet opp i 2018, og demoen ‘Neurotic’ (2019) fikk internasjonal lansering i regi av Redefining Darkness Records (USA). Sovereign jobber mot sin første full-lengder som forventes å være på plass i løpet av 2022. Det blir både kjapt, tungt og seigt når denne gjengen tar scenen!
sovereignnorway.bandcamp.com

Kl. 20.00

tikkio.com/tickets/25126-ark-presenterer-gjenapningspaeti-nadir-supp-sovereign
Arrangør Arendal Rockklubb

Fredag 8. okt.
Ingvild Flottorp
«Ingvild Flottorp er et navn som vil kunne skinne kraftig i det stadig voksende og intenst blomstrende norske americanamiljøet.» - Erik Valebrokk.Debutalbumet hennes «It All Seems So Clear» ble sluppet i slutten av april på Vestkyst Records. Albumet har fått mye ros og beskrives blant annet i DN’s anmeldelse som politisk ukorrekt country med småfrekk snert og melodiøsitet. Flere kjente navn fra den mye omtalte nordicana-scenen er med, blant annet Malin Pettersen i duetten «A Part of Me».  
20.00 Dørene åpner
21.00 Konsert
Billett. 260.-
Fri aldergrense

Arrangør: Munkebusiness,
https://tikkio.com/tickets/24878-ingvild-flottorp-releasekonsert


Fredag 15. Oktober
Rural Tapes
Rural Tapes er soloprosjektet til Arne Kjelsrud Mathisen, kjent fra bl a I Was A King, Heroes & Zeros og The No Ones, sistnevnte et samarbeid med Peter Buck og Scott McCaughey fra R.E.M.
Platen ble omfavnet av spesielt britisk musikkpresse, og tunge medier som Mojo, The Independent, Prog Magazine, GQ og Electronic Sound m fl ga albumet strålende anmeldelser med referanser til spesielt krautrock og fransk musikk.

20.00 Dørene åpner
21.00 Konsert
Billett. 260.-
Fri aldergrense

Arrangør: Munkebusiness
https://tikkio.com/tickets/24897-rural-tapes-solo-prosjekt-arne-kjellsrud-mathisenLørdag  6.November
Simen Steinklev // Skitten Søring realeasekonsert
Fredag 1. oktober slipper Simen Steinklev sitt debut-album, Skitten Søring. Han og vi inviterer i den anledning til en helvetes fest av en releasekonsert lørdag 2 oktober!!!
Det blir gjester, det blir dansing, det blir merch, det blir muligheter for god drikke, det blir et helt sinnsykt show. Kom for en høykulturell euforisk opplevelse du sent glemmer.
Warmup: Omar Okapi

20.00 Dørene åpner
23:00- 24.00 ut kvelden - Dj,
18. årsgrense
Billett. 200.-
Arrangør: Munkebusiness, Rytmisk fabrikk, Ladnera48

https://tikkio.com/tickets/24610-skitten-soring-releasekonsert


Fredag: 19. November.
Small Pocket of resistance
Small Pockets of Resistance er et reggaeband fra Sørlandet. Startet i 2012 og har spilt i på festivaler, klubber, rockeklubber og i kirker på Sørlandet . De spiller roots reggae, mye Marley covers men også egne låter og en del reggae hits.

https://small-pockets-of-resistance.web
 
20.00 Dørene åpner
21.00 Konsert
Billett. 260.-
18 års aldergrense

Arrangør: Munkebusiness,

https://tikkio.com/tickets/24930-reggae-fest-med-small-pocket-of-resistance


Lørdag: 4. desember.
Sprømusikk fest.

I 14 år nå har Eydehavnsbaserte Crawling Chaos samarbeidet med Munkebusiness om arrangementet. Og vi er fortsatt tro mot vår ideologi: Å presentere annerledes, litt rar musikk som man ikke får oppleve andre steder. Sammen med lokale band & musikere som får presentere sine ting for et annerledes, litt rart publikum.
18.30 Dørene åpner
19.00 Konsert start
Billett. 260.-
18 års aldergrense

Arrangør: Munkebusiness Crawling Chaos.
https://tikkio.com/tickets/24898-spromusikk-fest

Fredag 17. desember
Hi9 hop kveld TBA


2. Juledag.
Arendal Rock klubb // Julejam
Det legendariske juleblotet med rockklubben er tilbake etter altfor lang tid. Programmet blir spennede å se. Sett av kvelden tidlig.


Munkebusiness sine konserter er støttet av Norsk Kulturråd.

Stillhouse//Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen

Stillhouse med Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen er tilbake. De solgte fullt hus sist gang de var på besøk. Nå er det dessverre begrenset med billetter. Kun 25 er ute i salg med dagens regler.
Steinar Raknes & Unni Wilhelmsen. Har med en koffert med elektronisk lydsnadder og looper bass og stemmer, musikken varierer mellom akustiske og elektriske lydlandskaper. Unni og Steinar har begge svært uttrykksfulle stemmer, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte.
Steinar og Unni med releaseturné i forbindelse med det nye STILLHOUSE - album «On The Road». Blir reglene endret vil billettkjøpere få tilbud om ny dato eller refusjon. 

Dato 23 April
Dørene åpner .20.00
Konsert: 21.00
Billett: 350
Billett lenke